Hardloopfeest “De Duinrell 15 van Wassenaar” dit jaar op 9 oktober.

Noteer de datum: op zondag 9 oktober wordt voor de achtste keer ‘De Duinrell 15 van Wassenaar’ gelopen. Het hardloopfeest is een unieke combinatie van samen hardlopen, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt ‘De 15’ prachtige kansen om het evenement als vrijwilliger of supporter mee te maken

“De 15” sloeg in 2020 en 2021 een jaartje over. Maar nu is het tijd om het Wassenaarse feestje weer te organiseren. Op www.de15vanwassenaar.nl is de inschrijving voor “De 15” en de 7.5 km  “Halve 15” vanaf vandaag geopend.

Regionale uitstraling.

Wedstrijdcommissaris Remi Noordover heeft het evenement vanaf het prille begin in 2013 met 237 Wassenaarse lopers zien uitgroeien naar het regionale evenement van nu. “Jaar op jaar hebben we stabiele groei laten zien, met steeds meer deelnemers uit de regio. Zonder het gevoel van het Wassenaarse feestje te verliezen.” Hij denkt dat de limiet van 800 deelnemers snel bereikt wordt.

Sponsoren en partners steunen ‘De 15’.

Het bestuur is enorm trots op hoofdsponsor Duinrell. Voorzitter Bernard Menken is stellig: “We zijn superblij dat zij ons evenement blijven steunen. Diezelfde dankbaarheid hebben we naar sub-sponsors Aerofit Heealthclub en KNAB Bank en de vele kilometer sponsors.” Bernard is trots op wat De 15 voor de lopers en Wassenaarders betekent: “ Met ruim 100 Wassenaarse vrijwilligers organiseren we een evenement waar Wassenaar zich in de regio van haar mooiste kant laat zien. We hebben een van de mooiste parcours van Nederland. De betrokkenheid van veel dorpsgenoten, het feest op de route en op Blauw-Zwart én het sportieve element maakt De 15 uniek!”

Meer nieuws

Berichten Archief

11-7-2018: Aerofit en LJ Sport verlengen hun sponsorcontract. Wassenaar heeft één toonaangevende sportclub en één toonaangevende sportspeciaalzaak. En laten…
Menu