Nog 15 weken om te trainen naar… ‘De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar’!!

Natuurlijk heb jij inmiddels 8 oktober, 14.30 uur met markeerstift in je digitale agenda gezet! Dan valt het startschot voor de 8e keer van de ‘De 15 van Wassenaar’. Het hardloopfeest voor jou, of je nou beginnend hardloper, fanatieke doortrapper of genieter van wandelen bent, een unieke combinatie van samen sportief zijn, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt ‘De 15’ prachtige kansen om als vrijwilliger of supporter het evenement met de lopers mee te maken.

 

Beginnend hardloper?
Hier (Trainingsschema) vind je een prachtig opbouwschema om de komende 15 weken te trainen naar jouw “15”. En om de uitdaging niet helemaal alleen aan te gaan roepen we je vooral op al je vrienden, kennissen en familie te porren voor deze sportieve prestatie. Leuk om je zomervakantie met een doel te starten….en onze sportpartner Aerofit heeft daarnaast ook nog eens een prachtig aanbod voor je: Zet alvast in je agenda! Ben je geen lid van Aerofit Healthclub en wil je je graag nóg beter voorbereiden op de 15 van Wassenaar, dan heeft Aerofit een leuk aanbod voor je. Wanneer je je aanmeldt voor de 15 van Wassenaar kun je vijf looptrainingen volgen op woensdagavond van 19.30-20.30, voor slechts € 15,00. Data: 6, 13, 20, 27 september en 4 oktober. Verzamelpunt bij entree Aerofit. Wil je hier aan meedoen, bel 070-5119645 of stuur een email naar info@aerofit.nl 

Met dit gave aanbod zorg je ervoor dat je in de laatste weken tot aan de 15 prachtig in vorm bent om er samen met ons een feestje van te maken!

 

Loop je liever zelf, of ben je al lid van een loopclub, ook helemaal goed, wij zien er hoe dan ook naar uit je aan de start te ontmoeten op 8 oktober a.s.!

 

Meer nieuws

Berichten Archief

11-7-2018: Aerofit en LJ Sport verlengen hun sponsorcontract. Wassenaar heeft één toonaangevende sportclub en één toonaangevende sportspeciaalzaak. En laten…
Menu