Je bent nu hier:

  1. Homepage
  2. Sponsors

Sponsors

Een evenement als “De 15 van Wassenaar” kan zonder sponsoren nooit georganiseerd worden. Daarom zijn wij enorm blij met de brede steun die ons event in Wassenaar van diverse kanten ontvangt. We sommen ze graag even op!

Hoofdsponsor: Bayer Vastgoed Groep
We zijn heel blij dat dit regionaal actieve Wassenaarse bedrijf is opgestaan om voor de jaren 2023 tot 2027 als hoofdsponsor op te treden. De eigenaar van de Bayer Vastgoed Groep heeft aan bijna alle edities van De 15 meegedaan en heeft als belegger in Wassenaarse winkelpanden en zakelijk vastgoed een belangrijke band met Wassenaar. De Bayer Vastgoed Groep onderschrijft onze waarden en ondersteunt ze: Mooi parcours, betrokken bewoners, regionale uitstraling, sportieve prestaties, feest onderweg en achteraf. Samen met Bayer laten we alle lopers en betrokkenen Wassenaar op z’n mooist beleven.

Subsponsors:

Aerofit Healthclub – sportpartner
De Healthclub in Wassenaar waar alles tot in de puntjes geregeld is. Wat jouw drijfveer om te gaan sporten ook is, bij Aerofit vind je wat je zoekt. Er zijn volop mogelijkheden om individueel te trainen, of één van de vele lessen te volgen.

Quantum Leap Capital is een onafhankelijke participatie-maatschappij die zich richt op ambitieuze ondernemers met een sterk plan. De focus ligt op de start & scale up fase waar ze met jou een oplossing vinden voor al jouw groei vraagstukken.

Van Wijk Notarissen en JK van den Dool zijn in 2022 onze routesponsors. Deze twee oer-Wassenaarse bedrijven ondersteunen ons voor een veilig parcours. In 2022 mogen wij voor het eerst de afslagen van de N44 volledig afsluiten, maar moeten dit wel door professionals laten verzorgen. De Vermeulen Groep heeft ons een nette offerte gedaan. Beide routesponsors hebben dit bonnetje ruimhartig opgepakt!

KM01 Bayer Vastgoed
MK02 Energielabel Haaglanden
KM03 Schildersbedrijf Winnubst
KM04 Gijsbers Advies & Assurantiën
KM05 Bos Tuingereedschappen
KM06 JK van den Dool
KM07 Party Rental Company
KM08 Menken Maritiem
KM09
KM10 De Wassenaarse Krant
KM11
KM12 Voordenbakker – Print, Media & Communicatie
KM13 Goflow Cares
KM14 Bayer Vastgoed
KM15 Herberg ‘t Hoekje

Menu