Je bent nu hier:

  1. Homepage
  2. Sponsors

Sponsors

Een evenement als “De 15 van Wassenaar” kan zonder sponsoren nooit georganiseerd worden. Daarom zijn wij enorm blij met de brede steun die ons event in Wassenaar van diverse kanten ontvangt. We sommen ze graag even op!

Hoofdsponsor: Bayer Vastgoed Groep
We zijn heel blij dat dit regionaal actieve Wassenaarse bedrijf is opgestaan om voor de jaren 2023 tot 2027 als hoofdsponsor op te treden. De eigenaar van de Bayer Vastgoed Groep heeft aan bijna alle edities van De 15 meegedaan en heeft als belegger in Wassenaarse winkelpanden en zakelijk vastgoed een belangrijke band met Wassenaar. De Bayer Vastgoed Groep onderschrijft onze waarden en ondersteunt ze: Mooi parcours, betrokken bewoners, regionale uitstraling, sportieve prestaties, feest onderweg en achteraf. Samen met Bayer laten we alle lopers en betrokkenen Wassenaar op z’n mooist beleven.

Subsponsors:

Aerofit Healthclub – sportpartner
De Healthclub in Wassenaar waar alles tot in de puntjes geregeld is. Wat jouw drijfveer om te gaan sporten ook is, bij Aerofit vind je wat je zoekt. Er zijn volop mogelijkheden om individueel te trainen, of één van de vele lessen te volgen.

KNAB Bank is al jarenlang de grote ondersteuner van onze vrijwilligers. Iedere vrijwilliger mag het De 15 – KNAB regenjasje houden. In Wassenaar is dit een echt collectors item dat nog vaak langs de lijn van sportvelden wordt gedragen.

Van Wijk Notarissen en JK van den Dool zijn in 2022 onze routesponsors. Deze twee oer-Wassenaarse bedrijven ondersteunen ons voor een veilig parcours. In 2022 mogen wij voor het eerst de afslagen van de N44 volledig afsluiten, maar moeten dit wel door professionals laten verzorgen. De Vermeulen Groep heeft ons een nette offerte gedaan. Beide routesponsors hebben dit bonnetje ruimhartig opgepakt!

KM01  Bayer Vastgoed
MK02 Energielabel Haaglanden
KM03  Schildersbedrijf Winnubst
KM04  Gijsbers Advies & Assurantiën
KM05  Bos Tuingereedschappen
KM06  Gravestate Makelaardij
KM07  Party Rental Company
KM08  Menken Maritiem
KM09  Estate Media
KM10  De Wassenaarse Krant
KM11   Graphic Square
KM12   Voordenbakker – Print, Media & Communicatie
KM13  Migrantic Tax & Immigration Lawyers
KM14  Bayer Vastgoed
KM15   Duinrell

Menu