Je bent nu hier:

  1. Homepage
  2. Sponsors

Sponsors

Een evenement als “De 15 van Wassenaar” kan zonder sponsoren nooit georganiseerd worden. Daarom zijn wij enorm blij met de brede steun die ons event in Wassenaar van diverse kanten ontvangt. We sommen ze graag even op!

Hoofdsponsor: Attractiepark en camping Duinrell.
We zijn heel blij dat dit internationaal bekende Wassenaarse familiebedrijf is opgestaan om voor de jaren 2018 tot 2022 als hoofdsponsor op te treden. Duinrell onderschrijft onze waarden en ondersteunt ze: Mooi parcours, betrokken bewoners, regionale uitstraling, sportieve prestaties, feest onderweg en achteraf. We gaan samen met Duinrell arrangementen uitwerken om lopers van verder weg een compleet weekend Wassenaar op z;n mooist te laten beleven.

Subsponsors:

Aerofit Healthclub – sportpartner
De Healthclub in Wassenaar waar alles tot in de puntjes geregeld is. Wat jouw drijfveer om te gaan sporten ook is, bij Aerofit vind je wat je zoekt. Er zijn volop mogelijkheden om individueel te trainen, of één van de vele lessen te volgen.

KNAB Bank is al jarenlang de grote ondersteuner van onze vrijwilligers. Iedere vrijwilliger mag het De 15 – KNAB regenjasje houden. In Wassenaar is dit een echt collectors item dat nog vaak langs de lijn van sportvelden wordt gedragen.

KM01  Duinrell
KM02  Schildersbedrijf Winnubst
KM03  Margo Houwing Kaakchirurgie
KM04  Gijsbers Advies & Assurantiën
KM05  Bos Tuingereedschappen
KM06  Gravestate Makelaardij
KM07  Party Rental Company
KM08  Rijam Videoproducties
KM09  Nesco International
KM10  De Wassenaarse Krant
KM11  Graphic Square
KM12  MenkenMaritiem
KM13  Migrantic Tax & Immigration Lawyers
KM14  Voordenbakker – Print, Media & Communicatie
KM15  Bayer Vastgoed

Menu