Je bent nu hier:

  1. Homepage
  2. Sponsors
  3. Partners

Partners

Met gepaste trots kunnen we de sponsoren & partners van het mooiste hardloopfeest van Zuid-Holland aan jullie presenteren.

Hoofdsponsor is de Bayer Vastgoed groep, een bekende Wassenaarse vastgoedonderneming met onder meer winkelpanden in de Langstraat. Bayer maakt zich hard voor een sterk dorpscentrum.

Sport partner is Aerofit Healthclub. Zij bieden speciale trainingen aan om jezelf klaar te stomen voor “De 15”.

De Wassenaarse Krant is onze mediapartner. Zij geven voor en na de loop redactionele aandacht aan De 15 en zijn tevens sponsor van kilometer

VoordenBakker Communicatie is verantwoordelijk voor onze website en doet het dagelijks onderhoud van de site. Via de website kan online ingeschreven worden, vindt de publicatie van de uitslagen plaats en worden na afloop de foto’s en video gepubliceerd.

Graphic Square  grafische vormgeving verzorgt voor ons alle ontwerpen van al onze communicatie-uitingen. Denk aan het logo, posters, affiches, flyers, spandoeken, sponsoruitingen, routeborden, bewegwijzering, startnummers, kleding, parcourstekening, taak- en postinstructie evenementen-verkeersregelaars en natuurlijk de medaille.

Van Wijk Notarissen heeft de oprichtingskosten van de stichting voor haar rekening genomen en de route nagemeten.

Menu