Wordt sponsor van “De 15”!

Volg het goede voorbeeld van onze hoofdsponsor Duinrell en de overige sponsoren en verbindt jouw bedrijf aan “De 15”.

Sport en feest zijn begrippen waar iedereen een positief gevoel bij heeft. De 15 van Wassenaar brengt deze twee zaken samen, waarbij ook de setting in Wassenaar natuurlijk prachtige kansen biedt aan onze sponsoren.

Van alle sporten is hardlopen wereldwijd onbetwist het populairst. Iedereen heeft het namelijk wel eens gedaan, ook buiten wedstrijdverband. Hardlopen heeft nog nooit negatief in het nieuws gestaan door supportersrellen, matchfixing of vals spel. De overwinning beleeft iedereen individueel. En dat doen de lopers van “De 15 van Wassenaar” gezamenlijk.

Bedrijven kunnen de positieve energie van dit evenement laten uitstralen op hun bedrijf. Adopteer een verfrissingspunt of sponsor een van de 15 kilometers. En uiteraard staan wij open voor iedere mogelijke invulling van uw sponsoring.

We hebben al diverse partijen gevonden die de 6de editie van “De 15 van Wassenaar” hebben omarmd. We komen graag in contact met bedrijven die ook mee willen liften op de energie en impact van “De 15”.

Wilt u uw bedrijf aan “De 15” verbinden? Neem dan contact op met Bernard Menken of Joost Jansen om de sponsoring invulling te geven. Mail naar info@de15vanwassenaar.nl en we gaan in gesprek!

Menu