Je bent nu hier:

  1. Homepage
  2. Help mee!

Help mee!

Op de tweede zondag in oktober is een groot aantal vrijwilligers in touw om De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar tot een succes te maken. Vrijwilligers zijn essentieel voor een succesvolle dag. We zetten bijna 100 verkeersbegeleiders in langs de route en hebben veel mensen nodig bij start & finish, route markering, kledinginname, bemanning van waterposten en ondersteunend op Blauw-Zwart. Als vrijwilliger maak je het feest volop mee en beleef je net als de lopers een onvergetelijke dag.

Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn ruim 100 vrijwilligers nodig. Net als de lopers beleven ook de vrijwilligers een prachtige dag. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je bijvoorbeeld bij de refreshment plaatsen staat of langs de route het verkeer regelt. Bij de start, de finish en op de afterparty geniet jij mee van het feest.

Ongetwijfeld zal De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar ook bij jou als vrijwilliger een onvergetelijke indruk achterlaten! Vrijwilligers zijn 16 jaar of ouder.

Meldt jezelf aan en beleef net als de lopers een onvergetelijke dag.

Tot slot en wellicht ten overvloede: iedere vrijwilliger heeft gratis toegang tot de Afterparty en krijgt 2 consumptiebonnen en een fraai regenjack met het “De 15” logo.

Aanmelden als vrijwilliger
    Wat is je geboortedatum?

    Wat is de maat van jouw 'De15' jack?    Voorkeur voor het soort werk?


    Menu