Verkeersbegeleider

Langs het parcours dienen tal van zijwegen te worden afgezet. Dit is een sfeervolle taak omdat alle enthousiaste lopers jou passeren en ook supporters vaak bij de kruispunten verzamelen. Soms zal er wel enige daadkracht worden gevraagd! Omdat jouw instructies aan het verkeer bindend en rechtsgeldig zijn moet je een kort internet examen doen. Kleine moeite, groot plezier.

We proberen je een plek in de buurt van je huisadres te geven, dan is de aanreistijd beperkt. Je kan ook aangeven met wie je een kruispunt wilt bemannen. Zo maken we het zo leuk en gezellig mogelijk. Een groot deel van de verkeersbegeleiders zullen we op 2 locaties inzetten.

Op zaterdag 9  oktober geven we om 17.00 uur op Blauw Zwart briefing, waar je ook je hesje, goodiebag en jouw persoonlijke instructies kunt ophalen. Kom op tijd, want er is ook een specifieke briefing over De 15 en jullie rol als begeleider. Je ontvangt je goodie bag met o.a. snack, water, instructie, kadootje en het verkeershesje.

Zondag ga je op de afgesproken tijd naar je post, je wordt geattendeerd als de lopers eraan komen. Als de laatste voorbij is kom je naar Blauw Zwart.

Hier ben je van harte welkom op de Afterparty en krijg je 2 consumptiebonnen bij de balie waar je verkeershesje inlevert. De rest van de goodiebag mag je houden.

Schrijf je in!

Velden met een * zijn verplicht

Menu